Beveiligings Camera

Toezicht en Bewaking


  1. Hoge Resolutie: Geniet van haarscherpe beelden en details met onze camera's met hoge resolutie, waardoor geen enkel detail verloren gaat.

  2. Geavanceerde Technologie: Maak gebruik van geavanceerde technologische functies, zoals bewegingsdetectie, nachtzicht en AI-gestuurde analyses, waardoor onze camera's intelligenter en effectiever zijn.

  3. Eenvoudige Integratie: Onze camerasystemen zijn gemakkelijk te integreren met bestaande beveiligings- en domoticasystemen, waardoor u een naadloze en allesomvattende beveiligingsoplossing krijgt.

  4. Betrouwbaarheid: Vertrouw op de betrouwbaarheid van onze camera's, ontworpen om te presteren in diverse omgevingen en omstandigheden, voor continue beveiliging.

  5. Flexibiliteit: Van draadloze tot bedrade systemen, onze camera's bieden flexibiliteit in installatieopties, zodat ze perfect kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw specifieke situatie.

Deel van ons bewezen assortiment

AI 180 graden Camera
AI 180 graden Camera
Panorama beeld en 's nachts kleurenbeelden
AI Camera
AI Camera
Camera met microfoon en speaker
AI 3D Personen teller
AI 3D Personen teller
Om bij te houden wie er zich in uw pand bevindt.
AI TandemVu PTZ
AI TandemVu PTZ
180 panorama camera met PTZ
AI Bi Spectrum camera
AI Bi Spectrum camera
Thermal camera met HD camera

Thermal camera

Bij SB Roosendaal vind je een breed scala aan producten voor bedrijven, waaronder thermische camera's Een thermische beveiligingscamera kan voor diverse doeleinden worden gebruikt binnen bedrijven. Het belangrijkste verschil tussen optische en thermische camera's is dat thermische camera's warmte in plaats van licht detecteren, waardoor ze ideaal zijn voor het detecteren van warmteveranderingen en het bewaken van gebieden waar weinig tot geen licht is.

Hierdoor zijn thermische beveiligingscamera's zeer geschikt voor het monitoren van grote buitenterreinen, zoals parkeerplaatsen, magazijnen en industriële installaties.


Ze kunnen ook gebruikt kunnen worden voor brand- en hitte-detectie. Met deze geavanceerde technologieën kunnen bedrijfseigenaren hun werkplekken veilig houden en potentiële risico's tijdig identificeren. Ontdek hoe onze producten kunnen bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor jouw bedrijf.

Optische camera

Thermische camera

Ontdek gecertificeerde brandpreventietechnologie

Thermische technologie biedt de oplossing door meldingen te geven van een potentiële brand voordat deze ontstaat. Thermische sensoren kunnen abnormale temperatuurmetingen detecteren en een waarschuwing geven als deze boven een vooraf ingestelde waarde komt. Dit betekent dat als er warmte opbouwt in een laadstation of EV, dit kan worden gemeld en er actie kan worden ondernomen voordat er een brand ontstaat. Dit is het uitgangspunt van de Electric Vehicle Charging Station (EVCS) Oplossing.

Met zulke hoge inzet en het relatief onbekende risico van EV-laadstations, is gemoedsrust cruciaal. De EVCS maakt gebruik van thermische camera’s die gecertificeerd zijn voor brandpreventie door de CNPP (Commission Nationale de la Certification Professionnelle). De CNPP is een onafhankelijke derde partij certificering voor brandpreventie en wordt erkend in heel Europa. Dit certificeringsmerk getuigt van de kwaliteit van brandveiligheidsinstallaties. deze geavanceerde tegnologie is ook toe tepassen op bijvoorbeeld laadparonen voor heftrucks in uw pand


Bij SB Roosendaal kunnen wij deze geavanceerde tegnologie integreren in en bij onze laadpalen voor elektrische voertuigen, zodat u kunt genieten van zowel efficiëntie als veiligheid.


 keywords

Beveiligingscamera's, CCTV-systemen, Surveillance-oplossingen, Bewakingscamera's, IP-camera's, Draadloze beveiligingscamera's, Bewakingstechnologie, Beveiligingsoplossingen voor thuis, Video-bewakingsapparatuur, Inbraakpreventie, Toegangscontrole, Nachtzichtcamera's, Dome-camera's, Outdoor beveiligingscamera's, Netwerkvideorecorders (NVR), Beveiligingscamera-installatie, Bewakingscamera-systemen, Slimme beveiligingsoplossingen, Bewakingssystemen voor bedrijven, Realtime videobewaking.

etten-leur, roosendaal, Breda, Bergen op Zoom
Wat Bieden wij aan

Intrusion-detection

Line crossing

Temprature mesurement

Strobe and audio warnings

False alarm filtering

•  License plate recognition