Inbraak Alarm

Inbraak

Alarm 

Ontdek de geavanceerde Satel InteGra-alarmcentrale die wij leveren, perfect voor zowel inbraak- als brandbeveiliging. Dit veelzijdige systeem biedt u de mogelijkheid om uw alarmsysteem eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijke app. Of u nu een nieuw systeem installeert of een bestaand systeem wilt upgraden met een retro fit, de InteGra-alarmcentrale past zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

De InteGra-alarmcentrale is gecertificeerd volgens Grade 3-normen, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Met duidelijke uitleg en eenvoudige installatie zorgen wij ervoor dat u snel en efficiënt beschermd bent. Kies voor de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de Satel InteGra-alarmcentrale voor een complete beveiligingsoplossing.


INTEGRA CONTROL APP
INTEGRA CONTROL APP
Integra Kast in het wit
Integra Kast in het wit
satel touchscreen
satel touchscreen
SlimLine Pir
SlimLine Pir
Integra 7 inch scherm met eigen foto's
Integra 7 inch scherm met eigen foto's
Draadloos contact
Draadloos contact
Bedienings paneel
Bedienings paneel

Uitbreidbaarheid


Het systeem biedt de flexibiliteit om eenvoudig het aantal zones uit te breiden tot maximaal 32 objecten. Dit maakt het geschikt voor zowel kleinere als grotere percelen, waardoor het aanpasbaar is aan uw specifieke behoeften.

Bedrijfszekerheid


De optionele IP-kiezer, inclusief app, waarborgt een betrouwbare werking. Hierdoor kunt u altijd op het systeem vertrouwen, zelfs als u op afstand bent, en heeft u volledige controle over de toegang en domotica-instellingen.

Gebruiksvriendelijkheid


Met de InteGra-app heeft u volledige functionaliteit van het bedienpaneel van het alarmsysteem binnen handbereik. Gemakkelijke op afstand bedienbare functies, gebeurtenis- en alarmweergave en systeemstatuscontrole maken het gebruik uiterst intuïtief en toegankelijk.

keywords


Beveiligingscamera's, CCTV-systemen, Surveillance-oplossingen, Bewakingscamera's, IP-camera's, Draadloze beveiligingscamera's, Bewakingstechnologie, Beveiligingsoplossingen voor thuis, Video-bewakingsapparatuur, Inbraakpreventie, Toegangscontrole, Nachtzichtcamera's, Dome-camera's, Outdoor beveiligingscamera's, Netwerkvideorecorders (NVR), Beveiligingscamera-installatie, Bewakingscamera-systemen, Slimme beveiligingsoplossingen, Bewakingssystemen voor bedrijven, Realtime videobewaking, horecabeveiliging roosendaal, persoonsbeveiliging roosendaal, zorgbeveiliging roosendaal, persoonsbeveiliging roosendaal.

etten-leur, roosendaal, Breda, Bergen op Zoom