Inbraak Alrarm

Inbraak

Alarm 

Bij SB Roosendaal vormt ons team een dynamische kracht die gedreven is door expertise en toewijding. Onze professionals, met een diepgaande kennis van beveiliging en technologie, streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Met een gezamenlijke passie voor innovatie en klantgerichtheid, staan wij garant voor een betrokken samenwerking die de kern vormt van ons succes. Kies voor een team dat zich inzet voor uw veiligheid en technologisch welzijn.

Wat Bieden wij aan

De veelzijdige Satel InteGra-alarmcentrale met bediendeel naar keuze voor effectieve bewaking in uw bedrijf. Opbouwbaar naar uw specifictaties en eisen

 keywords

Beveiligingscamera's, CCTV-systemen, Surveillance-oplossingen, Bewakingscamera's, IP-camera's, Draadloze beveiligingscamera's, Bewakingstechnologie, Beveiligingsoplossingen voor thuis, Video-bewakingsapparatuur, Inbraakpreventie, Toegangscontrole, Nachtzichtcamera's, Dome-camera's, Outdoor beveiligingscamera's, Netwerkvideorecorders (NVR), Beveiligingscamera-installatie, Bewakingscamera-systemen, Slimme beveiligingsoplossingen, Bewakingssystemen voor bedrijven, Realtime videobewaking.
Uitbreidbaarheid


Het systeem biedt de flexibiliteit om eenvoudig het aantal zones uit te breiden tot maximaal 32 objecten. Dit maakt het geschikt voor zowel kleinere als grotere percelen, waardoor het aanpasbaar is aan uw specifieke behoeften.

Bedrijfszekerheid


De optionele IP-kiezer, inclusief app, waarborgt een betrouwbare werking. Hierdoor kunt u altijd op het systeem vertrouwen, zelfs als u op afstand bent, en heeft u volledige controle over de toegang en domotica-instellingen.

Gebruiksvriendelijkheid


Met de InteGra-app heeft u volledige functionaliteit van het bedienpaneel van het alarmsysteem binnen handbereik. Gemakkelijke op afstand bedienbare functies, gebeurtenis- en alarmweergave en systeemstatuscontrole maken het gebruik uiterst intuïtief en toegankelijk.