Networking

Networking 

Solutions

Bij SB Roosendaal bieden wij verschillende diensten aan voor bedrijven. waaronder Netwerk infrastructuur. Wij maken gebruik van DrayTek-apparatuur en zijn gespecialiseerd in het installeren en configureren van wifi, switches, routers en firewalls. Ons team staat klaar om uw bedrijfsnetwerk optimaal te laten functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

draytek
wifi
draytek2

Glasvezel lassen

Ontdek de nieuwste expertise: Glasvezellassen! Wij zijn nu volledig opgeleid en klaar om hoogwaardige glasvezelverbindingen te realiseren. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie en neem vandaag nog contact op.


Wij zijn trots op het feit dat we DrayTek Certified Network Administrator (DCNA) zijn, wat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van betrouwbare en veilige netwerken. Of het nu gaat om het oplossen van netwerkproblemen, het upgraden van huidige systemen of het bieden van support, wij staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.